Haetaan näyttelijöitä Aku Louhimiehen elokuvaan Tulosta Sähköposti
Tuotamme parhaillaan Aku Louhimiehen seuraavaa elokuvaa, Marko Kilven romaaniin perustuvaa Elävien kirjoihin.

Etsimme näyttelijöitä tärkeisiin sivurooleihin ja haluaisimme nimenomaan saada näyttelijäkaartiimme uusia tulokkaita.

 

Elävien kirjoihin perustuu Marko Kilven samannimiseen menestysromaaniin (Gummerus, 2011). Elokuvan ohjaa Aku Louhimies (Paha maa, 2005; Levottomat, 2000) ja käsikirjoittaa Jari Rantala (Paha maa, 2005; Käsky, 2008).

Elokuva kuvataan maalis-toukokuun 2012 aikana ja se saa ensi-iltansa 2013.

Synopsis

Pike on nuori nainen, joka ansaitsi elantonsa kovan luokan huumebisneksellä. Raskas vankilatuomio sekä vankilassa synnytetty esikoinen käänsivät kuitenkin Piken elämässä uuden lehden. Vapauduttuaan vankilasta Pike haluaa unohtaa rikollisen menneisyytensä ja elää vain lapselleen, mutta Piken vanhat kumppanit eivät aio antaa Kuningatar Piken päästä niin helpolla. Olli on pitkän toipilasajan jälkeen valmis palaamaan poliisin tehtäviinsä. Ollille määrätään uusi työpari, Elias, mutta ei ilman salaisia ohjeita: Eliasta on syytetty kyseenalaisten metodien käyttämisestä työssään ja Ollin on selvitettävä onko huhuilla perää. Eliaksen ajattelutapa saa kuitenkin jalansijaa Ollin maailmankuvassa, eivätkä rajoja venyttävät toimintatavat tunnu enää niin vääriltä. Mutta miten Tero Rinne, onnellinen ja menestyvä perheenisä, liittyy tähän kaikkeen?

 

Haku

Lähetä saatekirjeesi, CVsi, linkki showreelisi ja kasvo- ja vartalokuvasi sähköpostitse meille. Muista mainita oma kevään aikataulusi.

Kaikki hakemukset Alisha Hasanille sunnuntaihin 08.01.2012 mennessä.

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Tel. +358-50 4624506

Blind Spot PIctures

Merimiehenkatu 26 D

00150 Helsinki